Muffins, pannenkoeken, hartige taarten, wraps… daar zit toch bloem in? Nee, dat hoeft niet. Je kunt ook amandelmeel, boekweitmeel of kokosmeel gebruiken. Daar kun je eindeloos mee variëren.
Vooral met muffins kun je alle kanten op. Het leuke is ook dat ze ideaal zijn om mee te geven aan je kinderen. Zeker de zoetere varianten met banaan, pompoen of wortel vinden ze lekker. Ze zullen blij verrast zijn als ze hun broodtrommel openen! (En eerlijk gezegd vind ik een muffin als lunch zelf ook een feestje:) Muffins zijn ook goed in te vriezen. Om je lunch wat gevarieerder te maken kun je een simpele tomatensalade (tomaten, rode ui of lente-ui, olijfolie) of wat komkommerschijfjes erbij doen.
Pannenkoeken kunnen ook als ontbijt en hartige taarten en wraps ook als avondeten. Of als je zin hebt om een keer uitgebreid te lunchen, in het weekend bijvoorbeeld.
Friet van zoete aardappel met limoenmayo

Courgette-muffins met feta en munt

Supersnelle zaden-pittencrackers

Pannenkoeken van kikkererwtenmeel

Broccoli-muffins
