Soepen

Avond van tevoren als voorafje, volgende dag als lunch. Of invriezen als je geen zin hebt om twee dagen achter elkaar hetzelfde te eten. Met soep kun je alle kanten op, in alle seizoenen. En als je een magnetron hebt op je werk is een soep ook prima te doen als kantoorlunch.

Paprika-tomatensoep met mascarpone

Het mooie van deze soep is dat je het jezelf gemakkelijk kunt maken en er tóch mee wegkomt. Dit is echt zo'n soep die je maakt als voor- of hoofdgerecht en het restje (dat stiekem nog lekkerder is) de volgende dag opeet als lunch. Lees verder »

Courgettesoep

Deze soep kan ik niet vaak genoeg eten. Hij is heel makkelijk en snel te maken en de ingrediënten zijn simpel. Lees verder »

Tom kha kai

Ik ben nog altijd op zoek naar het perfecte tom kha kai-recept, want dit is een van mijn lievelingssoepen! Voorlopig maak ik 'm zo. Lees verder »

Rode linzensoep

Heerlijk volle, stevige soep waar je de hele middag op door kunt. Lees verder »

Pompoensoep

Een van mijn favorieten in de herfst: pompoensoep. Lees verder »

Leave a Reply